(Ver)Huurbemiddeling
Vertrouwd en met direct resultaat uw woning verhuren of een woning huren? Ons professionele team is in staat om vraag en aanbod direct op elkaar af te stemmen. Wij hanteren geen puntensysteem of wachtlijsten, hierdoor kunnen wij snel schakelen en heeft u binnen no time woonruimte! Van ‘intake’ tot het ondertekenen van de huurovereenkomst en de sleuteloverdracht, wij regelen het allemaal voor u!

Verhuurders die hun woning (tijdelijk) willen verhuren begeleiden wij graag. Wij verhuren elke woning ongeacht de prijsklasse. De plicht om de juiste mensen voor uw woning te vinden behoort tot onze standaard diensten. Wij verrichten onder andere de volgende werkzaamheden:

  • Het maken van exterieur (eventueel ook interieur) foto’s van de woning.
  • Het schrijven een passende tekst.
  • De woning wordt gratis geplaatst op onze internetsite.
  • Het begeleiden van alle bezichtigingen met potentiële huurders.
  • Het opstellen van de huurovereenkomst.
  • Het verrichten van de incheck en de uitcheck (eind) inspectie.

 Indien u dit wenst kunnen wij ook uw vastgoed in beheer nemen

Beheer

Ideaal voor verhuurders die in het buitenland verblijven of weinig tijd hebben ….. Voor het beheer van uw woning bent u bij ons aan het juiste adres. Van een kapot lampje tot het innen van de betalingen van de huurder… wij nemen u alle zorgen uit handen!!  

Uiteraard kunnen wij uw zorgen omtrent de Vereniging van Eigenaren (VvE)ook uit handen nemen, kijk eens op: www.devvedienst.nl

Leegstandsbeheer

–          U gaat samenwonen of u heeft een nieuwe woning gekocht, maar uw huidige woning is nog niet verkocht?
–          U gaat voor een paar maanden naar het buitenland?

Met andere woorden: uw woning komt een paar weken of maanden leeg te staan en u wilt geen huurder voor een lange periode? Dan is deze service ideaal voor u! Met deze service weet u zeker dat de tijdelijke bewoner op het afgesproken tijdstip uw woning zal verlaten.